Kaedah Pembayaran

Setelah tempahan anda disahkan sila ikuti langkah-langkah kaedah pembayaran berikut!!

 

 

 

 

Langkah 1: Depositkan 50 % Daripada Harga Sebenar Ke Akaun Bank

Anda boleh lakukan pembayaran dengan pergi ke mana-mana cawangan bank berikut dan melakukan pembayaran 50 % daripada harga sebenar ke dalam akaun bank yang tertera di bawah. Anda boleh melakukan pembayaran secara online atau melalui mesin deposit tunai (CDM), ATM transfer, atau deposit tunai di kaunter bank ataupun mesin kiosk.

 

 

maklumat pembayaran

 

 

EMAIL: maskadry@yahoo.com
 

 

NAMA: MASNURAIHAN BINTI PAKIR MOHD
NO.AKAUN: 1040-2109-5431
MAYBANK:

 

 

NAMA: MASNURAIHAN BINTI PAKIR MOHD
NO.AKAUN: 0403-0064-141-52-6
CIMB BANK:

 

 

Langkah 2: Pengesahan

Pembayaran

Setelah membuat pembayaran. Anda perlulah mengisi Borang Pengesahan Bayaran. Pastikan data pembayaran yang di isi di dalam borang pengesahan adalah tepat.Setelah borang siap diisi tekan butang "submit" untuk menghantar terus kepada kami. 

Langkah 3: Pengesahan

Penerimaan Bayaran

Butiran pengesahan bayaran anda akan disahkan dalam masa 24 jam. Salinan resit penerimaan bayaran akan di e-mailkan kepada alamat e-mail anda. (Salinan asal akan diberikan apabila anda check-in nanti).


Baki Bayaran


Baki bayaran sebanyak 50% lagi hendaklah dijelaskan semasa check-in.  Semua bayaran hendaklah dalam bentuk tunai (cash) sahaja.  Sekiranya pihak tuan ingin membuat bayaran secara "online" bagi baki bayaran 50% ini hendaklah dilakukan selewat-lewatnya sehari sebelum tarikh check-in.  Setelah membuat pembayaran  pihak tuan hendaklah SMS butiran bayaran seperti berikut :-

bb50-2#nama#no.k/p#RM***#tarikh(hh/bb/tt)#masa(hh.mm.ss.) SMS ke 012-6969384